WebDumi

Често задавани въпроси

Как да поръчам?

Използвайте формата за контакт или ми изпратете имейл, като опишете детайлите на своя проект. Аз ще се свържа с вас възможно най-скоро, за да обсъдим подробностите. Запознайте се с начина ми на работа.

Какви са цените на услугите, които предлагате?

Всяка поръчка има различни параметри. Крайната цена зависи от степента на сложност и необходимото време за изпълнение. Затова вярвам, че най-справедливия начин е съставянето на индивидуална оферта на базата на вашите изисквания. Свържете се с мен. Щом разбера какво ви трябва ще ви изпратя цена.

В какъв срок изпълнявате поръчките?
  • Предоставянето на полезен, съдържателен и работещ текст изисква сериозна подготовка. Самото написване е последният етап от продължителна предварителна работа.
  • Създаването на не само модерен и красив, но най-вече функционален и полезен уеб сайт, изисква вникване във вашата сфера, както и задълбочено проучване. Има значение дали ми предоставяте своя идея, според която да работя или ми възлагате изпълнението на проекта от нулата.
  • Когато ви изпратя цена, ще ви информирам и за срок на изпълнение. Ще обсъдим заедно дали той ви удовлетворява. Изпълнението на поръчката зависи много от точността на вашето задание. Добрата комуникация е във взаимен интерес и осигурява приемлив срок на изпълнение. Информирайте се за начина ми на работа.
Редактирате ли изпълнените си поръчки?

Да, нанасям промени по завършените си проекти еднократно, като се съобразявам с вашите допълнителни изисквания.