WebDumi

Услуги

Да разкажем на хората за бизнеса ви, за интересния ви проект и да ги превърнем във ваши клиенти…

Изграждане на уеб сайт

Фирмен или личен, продуктов каталог или онлайн магазин

Получавате функционален и стилен уеб сайт, създаден персонално за вас и съобразен с изискванията ви. Той ще затвърди онлайн присъствието ви, като ви открои в интернет с отличителната си визия. Създаден с WordPress (най-популярната CMS платформа в света), той може да бъде разработен и като онлайн магазин – съвременен, удобен за клиентите ви и лесен за обслужване от вас.

Съдържание за уеб сайт

Текстове за различните категории („Начало“, „За компанията“, и пр.)

Писане на текстове за различните категории („Начало“, „За компанията“, и пр.). Поръчайте текстовете за новия си уеб сайт или съживете съществуващия си с ново текстово съдържание. Полезното съдържание привлича вниманието на потенциалните ви клиенти. Получавате ясен, грамотно написан текст, с подходящ тон за вашия бранш.

Поддръжка на уеб сайт

Спокойствието, че вашият уеб сайт ще работи и изпълнява функциите си безпроблемно

* Техническа поддръжка – Мониторинг на техническото състояние, обновяване и оптимизиране, своевременно създаване и съхранение на резервни копия. * Обновяване на съдържание – Публикуване на новини, информация за събития, редакция или замяна на текстове, качване на снимки и др. * Добавяне на продукти в онлайн магазина – Обновяване на продуктите, цените, описанията им и др.

Етапи на работа

Уточняване – заедно обсъждаме заданието ви, сроковете и всички важни подробности. Яснотата на изискванията ви от самото начало е гаранция за точното изпълнение на поръчката.

Анализиране на вашия бранш, целева аудитория и конкуренция. Запознавам се с продуктите и услугите ви, за да създам възможно най-адекватния за вашия бизнес уеб сайт.

Проектиране на дизайна в съответствие с предпочитанията ви и съобразно с особеностите на вашия бранш. Уникалната визия и стил са подчинени на крайната цел – да ви представят по най-добрия начин и да предоставят отлично потребителско изживяване на посетителите.

Разработване на вашия WordPress сайт – напълно адаптивен за всички устройства, оптимизиран за водещите търсачки, изграден със сигурен, надежден код. Получавате работещ, функционален и напълно завършен сайт в срока, за който сме се уговорили.

Поддръжка – за да работи безпроблемно вашият сайт или онлайн магазин, аз се ангажирам с техническата му поддръжка, своевременното обновяване, добавянето на съдържание или продукти.

Срок на изпълнение

Още в началото на работата уточняваме конкретен срок за изпълнение според сложността на заданието. Спазването му е в пряка връзка с комуникацията през целия работен процес. Практиката показва, че за разработването на сайт със стандартна сложност са достатъчни около две до три седмици (след предоставянето на всички материали и включително направени корекции).

Когато сте подготвени и ми предоставите цялата необходима информация, може да разчитате на коректно спазен срок.

Мога и искам да ви бъда полезна. Свържете се с мен, за да работим заедно за успеха.