Услуги

Хората трябва да узнаят за вашия бизнес, за интересния ви проект. Нека да им разкажем заедно…
Необходим ви е нов, модерен уебсайт и качествено написани, уникални текстове – аз мога да ги създам за вас.

Съдържание за уеб сайтове

Писане на текстове за различните категории („За нас“, „За компанията“, и пр.). Услугата е предназначена за фирми, специалисти на свободна практика, както и за лични проекти. Поръчайте текстовете за новия си уеб сайт или съживете съществуващия си с ново, свежо текстово съдържание.

Изграждане на уеб сайтове

Получавате функционален и стилен уеб сайт, съобразен с изискванията ви. Създавам го персонално за вас с WordPress (най-използваната в световен мащаб платформа). Той ще ви  открои в интернет с отличителната си визия. Услугата е много подходяща за стартиращи фирми.

Създаване на онлайн магазини

Имате разработен бизнес или сега стартирате? Моментът да търгувате онлайн е повече от подходящ. Нужен ви е съвременен онлайн магазин, привлекателен за клиентите ви и лесен за обслужване от вас. Получавате завършен продукт, отговарящ на всичките ви изисквания.

Продуктови описания и лендинг страници

Услугата е за всички, които се занимават с онлайн търговия и се нуждаят от продаващи описания на продуктите си. Вие искате да се отличите от конкурентите си с ясни описания на стоките си. На вашия онлайн магазин му трябва текстово съдържание, което не просто информира, а рекламира и изкушава клиентите ви да купят.

Статии за блогове или онлайн издания

Услугата е подходяща както за собственици на разработен бизнес, така и за нови фирми. Поредица от публикации на сайта задържа интереса на посетителите. Полезните и интересни статии привличат вниманието на потенциални клиенти. Съдържанието на вашия блог ви представя като експерт  и работи за имиджа на бизнеса ви.

Текстове за специални поводи

Създаване на уникални пожелания, посвещения, поздравителни картички – за онези от вас, които желаят да изразят специално отношение към хората, които ценят. Можете да отправите различно, оригинално и запомнящо се пожелание, да подарите картичка с колоритен текст или забавно посвещение. Дарете букет от думи на онзи, който го заслужава!

Как работя

Когато получа вашето запитване, изпълнявам поръчката ви в следните стъпки:

  • Първоначално изясняване на вашата цел и очаквания. Уточняваме заедно детайлите, по отношение на целевата аудитория и бизнеса ви. Яснотата на изискванията ви още от самото начало е гаранция за точното изпълнение на заданието.
  • Съставям конкретна ценова оферта. На този етап вече имате необходимата информация, за да потвърдите поръчката. По ваша преценка можете да промените някои параметри така, че да получите съвместим с бюджета си продукт.
  • Проучвам и анализирам вашите продукти и услуги, целева аудитория и конкуренция. Отнасям се отговорно към изпълнението, за да ви представя точното и подходящо съдържание – онова, което грабва вниманието на вашите клиенти.
  • Изпълнявам вашата поръчка. Получавате полезен, интересен и грамотно написан текст или работещ и функционален сайт в срока, за който сме се уговорили.
  • Коригирам, редактирам и нанасям промени съобразно с конкретната ни предварителна уговорка и сложността на проекта.

Срокът за изпълнението на вашето задание е в пряка връзка с комуникацията през целия работен процес. Когато своевременно ми предоставите цялата информация и материали, може да разчитате на коректно спазен срок.

Цени

Съставям индивидуална ценова оферта за всяко задание, в зависимост от специфичните изисквания. Подхождам гъвкаво и се съобразявам с бюджета ви. Пишете ми, за да ви подготвя оферта.

Силно мотивирана съм да създам съдържание, което привлича потенциални клиенти в интернет и ги провокира към желаните от вас действия. Ще се радвам да ви бъда полезна.

Свържете се с мен, за да работим заедно за успеха.