WebDumi

Услуги

Нека да разкажем заедно на хората за вашия бизнес, за интересния ви проект и да ги превърнем във ваши клиенти…

Получавате функционален и стилен уеб сайт, създаден персонално за вас и съобразен с изискванията ви. Той ще ви открои в интернет с отличителната си визия. Създаден с WordPress (най-популярната CMS платформа в света), той може да бъде разработен и като онлайн магазин – съвременен, привлекателен за клиентите ви и лесен за обслужване от вас. Услугата е много подходяща за стартиращи фирми.

Писане на текстове за различните категории („Начало“, „За компанията“, и пр.). Поръчайте текстовете за новия си уеб сайт или съживете съществуващия си с ново, свежо текстово съдържание. Получавате ясен, грамотно написан текст, с подходящ тон за вашия бранш. Услугата е предназначена за фирми, специалисти на свободна практика, както и за лични проекти.

Полезните статии във вашия уебсайт привличат вниманието на потенциални клиенти и затвърждават онлайн присъствието ви. Поредица от публикации задържа интереса на посетителите. Съдържанието на вашия блог ви представя като експерт и работи за имиджа на бизнеса ви. Услугата е подходяща както за собственици на разработен бизнес, така и за нови фирми.

Как работя

Когато получа вашето запитване, изпълнявам поръчката ви в следните стъпки:

  • Първоначално изясняване на изискванията ви. Уточняваме заедно всички детайли. Яснотата на изискванията ви още от самото начало е гаранция за точното изпълнение на заданието.;
  • Съставям конкретна ценова оферта. Вече имате необходимата информация, за да потвърдите поръчката. По ваша преценка можете да промените някои параметри така, че да получите съвместим с бюджета си продукт.;
  • Проучвам и анализирам вашите продукти и услуги, целева аудитория и конкуренция. Отнасям се отговорно към изпълнението, за да ви представя точния и подходящ продукт, който грабва вниманието на клиентите ви.;
  • Редактирам и нанасям промени, за да удовлетворя напълно изискванията и очакванията ви.;
  • Завършвам вашата поръчка. Получавате работещ и функционален сайт или полезен, интересен и грамотно написан текст в срока, за който сме се уговорили.

Срокът за изпълнението на вашето задание е в пряка връзка с комуникацията през целия работен процес. Когато своевременно ми предоставите цялата информация и материали, може да разчитате на коректно спазен срок.

Цени

Съставям индивидуална ценова оферта за всяко задание, в зависимост от специфичните изисквания. Подхождам гъвкаво и се съобразявам с бюджета ви. Пишете ми, за да ви подготвя оферта.

Мога и искам да ви бъда полезна.

Свържете се с мен, за да работим заедно за успеха.