WebDumi

Съдържание за уеб сайтове

Софтуер за спедиция и транспорт – уеб базиран и достъпен от всяка точка

Разтаботен специално за малките и средни фирми в транспортния бранш
• Ако искате да въведете ред в хаоса;
• Ако сте пропускали неплатени фактури;
• Ако издаването на заявка и фактура ви отнема много време;
• Ако прехвърляте информацията от таблица в таблица.
ssTransport е точно за вас. Без да е прекалено сложен, той обхваща цялата ви дейност. От вземането на заявка от клиента, разпределянето по автомобил или превозвач, до разплащания и анализ на дейността.

Защо да изберете ssTransport?

Уеб базиран – достъпен е както от офиса, така и от дома ви. Можете да го използвате дори докато сте навън чрез телефона си;

Лесен за употреба – ssTransport следва логиката на процесите и е интуитивен. Вие го разбирате и е достатъчно само да го покажете на персонала си. Няма да имате допълнителни разходи за обучение;

Достъпна цена – заплащате само месечен абонамент. Спестявате си разходи като покупка и внедряване на продукта, сървъри, поддръжка на компютри и др. Ползвате го до тогава, до когато ви е необходим.

ssTransport е като онзи идеален служител, който винаги е на разположение, разбира ви от една дума, върши си работата, като дава всичко от себе си и… е доволен от заплатата си.

Прочетете повече

ШАЛАМАНОВИ ЕООД – транспорт и спедиция

Международен транспорт и спедиция
Транспорт в България
Фериботни резервации
Складиране
Сигурен транспорт за вашия товар – точно навреме.
Погрижете се по най-добрия начин за транспорта на вашите стоки, като ги поверите на нас. Ние организираме всичко своевременно, внимателно и отговорно. Притежаваме опита, за да се справим с всяка непредвидена ситуация. Имаме енергия и воля, за да направим всичко по силите си и да осигурим надеждна услуга. Мотивирани сме от доброто желание да сте доволни и да останете наши клиенти за дълго.
Подарете си лукса на спокойствието и оставете грижата за всички детайли на нас!

УСЛУГИ

Транспорт и спедиторски услуги
Транспорт на цели и групажни товари по следните направления:

Международен транспорт
• от България, Гърция, Румъния до Скандинавските страни (Норвегия, Швеция, Дания, Финландия) и обратно;
• Транспорт от и до Полша и Прибалтийските страни.

Транспорт в България
• на цялата територия на страната;
• транспорт с автомобили 13,60 или 15,40 метра – до 24 тона;
• транспорт със соло автомобили с и без падащ борд от 3,5 до 10 тона;
• транспорт с бусове.

Прочетете повече

СТАДИ ЕООД – транспорт, спедиция, складиране

Опит, професионализъм и ангажираност – за да свършим работата както трябва

Международен транспорт и Спедиция до и от Скандинавия – навреме и по най-краткия път.

Превозваме вашите товари с внимание и грижа към всеки детайл. Предлагаме ви най-доброто решение за всеки конкретен случай според особеностите на вашата пратка. Разгледайте направленията, по които осъществяваме транспорти.

Складиране и товаро-разтоварни дейности – вашият товар в добри ръце.

Сигурно и охранявано място за вашите пратки. Възможността за временно складиране на стоките улеснява целия транспортен процес.

Вече трето десетилетие работим с клиенти и сме убедени, че грижата и индивидуалният подход са решение и в най-сложната ситуация. Ние сме тук, в точния момент, с опита и доброто си желание да ви бъдем полезни. Доверете ни се.

Свържете се с нас.

Прочетете повече

Вила Дияна – Място за почивка, забавление и… вдъхновение

Добре дошли, заповядайте! Разгледайте вилата!

Иска ви се просто да смените обстановката… Може би сте уморени, или ви е скучно? Искате да си откраднете малко време с близките? Или да се забавлявате с приятели?

Свържете се с нас

Оставете настрана делничното настроение и тръгнете без да му мислите – спокойно, безгрижно, спонтанно. Елате и усетете мястото – тук е различно! Починете си, обновете силите си, повеселете се…

Близките екопътеки ще ви поведат през чудна природа. Ще ловите риба или просто ще се полюбувате на езерото. Можете да посетите манастир Св. Никола, пещерата Духлата и още други интересни места наоколо… Или да отдъхнете на близкия плаж с минерални басейни, а по-късно да похапнете вкусна, уханна храна в близкия ресторант…

Ние ви очакваме тук, във вила Дияна, село Рударци. Елате, не се колебайте!

Прочетете повече

Аз съм оператор и създавам видео истории. Оживявам вашите идеи и ги предавам визуално такива, каквито са – истински и вълнуващи.

Вие сте режисьорът на своите идеи. Аз ги превръщам в действителност. Разгледайте как мога да ви бъда полезен

УСЛУГИ

Имате идея да създадете видео съдържание. Аз съм оператор – човекът зад камерата. Мога да  заснема кадрите, за да осъществим заедно вашия проект. Запознайте се с услугите, които предлагам.

– Пълнометражни игрални филми, късометражни и документални филми, етюди. Може би сте изправени пред предизвикателството да реализирате голям проект, или планирате късометражен филм? Независимо от мащаба и вида на бъдещия ви филм, за вас всеки детайл е от значение.

Прочетете повече

 

Ние, Cinap, създаваме видео съдържание. Опитът ни е в областта на режисура, видео заснемане, постпродукция.

В основата на екипа сме двама – Веселин Стойчев (специалист Видео монтаж, възпитаник на Югозападен университет „Неофит Рилски“, Благоевград) и Стефан Врачев (завършил Операторско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, София; отличен със седем международни награди по операторско майсторство за работата си по пълнометражния филм „Шибил“, с режисьор Никола Бозаджиев, 2020 г.).

В зависимост от особеностите на всеки конкретен проект, включваме в екипа допълнително необходимите специалисти, като винаги ни обединява най-същественото – отношението към работата.

За нас няма голям и малък проект. Най-важната задача е тази, по която работим в момента. По този начин постигаме главната си цел – създаваме качественото видео съдържание за вас.

Прочетете повече