Продуктови описания

Задача: Продуктово описание на инфрачервена сауна

Инфрачервена (инфраред) сауна за един човек.

Подходяща за домашни условия.

 

Обичате ли комфорта и топлината на сауната? Запитвате се дали е полезна? Загрятото тяло мобилизира всички системи за да регулира температурата си. Протичат редица процеси, при които се изразходва много енергия. Това живително стимулиране на органите и клетките има впечатляващо въздействие върху човешкия организъм.

Разлики между традиционната и инфрачервената сауна

Финландската сауна е позната на човечеството още от древността. Тя загрява първо въздуха в помещението и чрез него тялото. Инфраред кабината е съвременен вариант, работещ на различен принцип. Инфрачервените лъчи са аналог на слънчевите (с изключение на вредното UV лъчение). Те въздействат директно на кожата и проникват в меките тъкани в дълбочина до 7 сантиметра. Само малка част от излъчването затопля въздуха. Така се постигат желаните ефекти на загрятото тяло при по-ниски температури (между 40 и 60 градуса по Целзий).

Основни предимства на инфрачервената кабината

Лесен монтаж дори в домашни условия. Вие можете без особено усилие да я монтирате в дома или на вилата си.

„Не съм си и помисляла, че е възможно да имам собствена сауна у дома. Когато съпругът ми предложи да си купим, ми прозвуча само като добро пожелание. Не очаквах, че ще е толкова лесно да я купим, а и да се монтира. Той я сглоби сам, при това само за една вечер и веднага я пробвахме и двамата…”

г-жа Симеонова, гр. София

Ниският разход на електроенергия ви осигурява спокойствието да ползвате своята сауна винаги, когато ви е приятно.

“Да имаш сауна в домашни условия ми звучеше като скъпо удоволствие. Предполагах, че разхода за ток ще е сериозен, обаче не се оказа така. Останах приятно изненадана, че сметките ни за ток не се увеличиха.”

г-жа Велева, гр. Пловдив

Доказани здравословни ефекти. Инфрачервената сауна ви подарява ползите от традиционната финландска сауна, като заедно с това работи в по-щадящ за тялото режим. По-ниските температури я правят подходяща за почти всички, а действието ú е осезателно и ефективно.

“Имам болки в кръста и особено след като кося тревата в градината. Но сега, с инфрачервената кабина, съм много по-добре. След преумора от физическа работа или при друго неразположение, влизам в сауната. Много ми помага, отпуска ме, чувствам се като нов.”

г-н Стефанов, гр. София

Освобождаването от токсините е резултат от изпотяването. Напълно естествено вие загубвате вредни вещества заедно с течностите. По-ниската температура в сравнение с финландската сауна ви позволява да сте в кабината по-дълго време. Така се изпотявате продължително и се избавяте от повече токсини.

Изчистването на порите оказва благоприятно въздействие върху кожата. Обилното изпотяване стимулира кожата и обновяването на клетките. В резултат тя регенерира по-бързо, става по-чиста, свежа и със здрав вид.

Облекчаване на болката в мускулите, когато сте уморени от тренировка във фитнеса, преход в планината или работа в градината. Ако страдате от възпаление на ставите, процедура в инфрачервената сауна ще ви помогне да се почувствате значително по-добре.

Спомага да релаксирате след тежък работен ден. Топлината действа успокояващо на тялото и на психиката ви. Напрегнатите мускули се отпускат, а заедно с тях се балансира целият организъм. По време на процедурата в сауната сте насаме със себе си, за да се насладите на скъпоценните мигове спокойствие.

Помощ в процеса на отслабване е ползването на живителните инфрачервени лъчи. При загряването на тялото в дълбочина се ускорява сърдечният ритъм, кръвообращението се увеличава и вие губите калории. Метаболизмът ви се подобрява и така в дългосрочен план отслабвате здравословно и трайно.

Използването на инфрачервена сауна има доказан положителен ефект върху здравето и психиката. Времето, прекарано в кабината е удоволствие за сетивата, помага ви да релаксирате, да се почувствате обновени и ви донася вътрешен комфорт.

Сгрейте тялото и душата си с мигове наслада. Подарете си инфраред кабина днес!

Характеристики на продукта:

 • Производител: Inter Ceramic
 • Размери:120x120x200 см, вътрешни размери: 112х112х195
 • За 1 човек
 • 4 Инфрачервени нагревателя
 • Мощност 1200 W
 • Хромотерапия в червено, синьо, зелено и жълто
 • Закалено стъкло на вратата
 • Eлектронен контролен вътрешен панел
 • Дърво: Канадска ела
 • 2 години гаранция
 • Безплатна доставка за цялата страна

Прочетете повече

Задача: Продуктово описание на перална машина Bosh

Перална машина Bosh с транспортен дефект и 24 месеца гаранция.

Комфорт от бъдещето днес – на изгодна цена.

Високотехнологичен, надежден уред, произведен за немския пазар. Тя ви дава повече, отколкото очаквате и всичко, от което се нуждаете.

Стандартни размери (В х Ш х Д: 84,5 cm x 60,0 cm x 59,0 cm);

Предно зареждане.

Възможност за вграждане.

24 месеца гаранция.

Безплатна доставка в цялата страна.

Оптималният разход на енергия е гарантиран. Разполагате с индикация за консумацията на ток и вода. Вашата перална автоматично се съобразява със степента на напълване, за да ползва само толкова вода, колкото е необходимо.

Удобство и комфорт ви осигуряват много и полезни функции:

Антивибрационен дизайн на пералната – тя е стабилна и безшумна при работа.

Допълнителни настройки – с тях задавате най-подходящия режим. Избирате температурата и оборотите на центрофугиране. Определяте по своя преценка времетраенето на изпирането, за да е по-бързо или по-бавно и детайлно.

Дозареждане – ако сте забравили някоя дреха, можете лесно да я добавите дори след като машината е стартирана.

Удължаване времето за изпиране или допълнително изплакване – когато имате по-силно замърсено пране и искате да сте сигурни в отличния резултат;

Избор на количеството остатъчна влага на дрехите – помага ви по-лесно да ги изгладите.

Защитата на вашите деца е осигурена чрез блокиране на програмите и вратата. Бъдете спокойни за любопитните малчугани. Вашата перална е напълно защитена от малките изследователи дори във ваше отсъствие.

Икономична и високоефективна, пералната Bosh e на разумна цена поради транспортен дефект. Но вие имате 24 месеца гаранция, за да сте спокойни за бъдещото ú нормално функциониране.

Подарете си удобство и се насладете на чистотата и свежестта на вашето пране!

Прочетете повече

ЛЕНДИНГ СТРАНИЦИ

Задача: Съдържание на лендинг страница за Black Fire

Отслабнете с Black Fire

Слаби ли сте в отслабването? – Black Fire ви помага да преборите глада.

 

Безгрижното похапване ви носи грижи. Не се побирате в дрехите, нито в кожата си. Вземате се в ръце и си съставяте режим, като отчитате резултата:

Ден:

Консумация:

 

Резултат:

                                              

Понеделник

Глад – 3 пъти на ден

Уморена съм. Нямам настроение.

Вторник

1 ябълка, разделена на 4 порции

Дразня се на какво ли не…

Сряда

1 кисело мляко, разделено на 5 порции

Май ме наляга депресия…

Четвъртък

Глад – 3 пъти на ден

Избива ме на агресия.

Петък

100 грама изкиснато сирене

Мълча си примирено, но вътрешно протестирам!

Събота

Препечена филийка, разделена на 3 порции

Всичко ми изглежда безсмислено.

Неделя

Глад – 3 пъти на ден

Губя контрол. Гладна съм! Трябва да оцелея и ще се наям до пръсване! И аз съм човек!

Има ли друг начин?

Отслабнете безгрижно с Black Fire – той е тук за да ви помогне да влезнете във форма.

Продуктът e амбициозна формула за изгаряне на мазнини с 9 съставки. Тя прави Black Fire подходящ както за активно трениращите, така и за не толкова отдадените на спорта. Действието му е разностранно:

Понижава апетита. Вече не огладнявате между храненията. Спирате да поглъщате „запълващи“ храни (бисквити, солети, чипс и пр.). Изчаквате спокойно до следващото хранене без допълнителни усилия на волята или раздразнение.

Повишава енергията. Чувствате прилив на сили. Вече я няма отпадналостта и безпричинната умора, не сте отпуснати и разсеяни. Активни и жизнени сте през целия ден, а това подобрява настроението ви. Усещате, че можете да се справите с всяко предизвикателство.

Стимулира метаболизма. Скоростта, с която тялото ви изразходва приетите хранителни вещества зависи от много фактори като пол, възраст, наследствена предопределеност и др. Black Fire успешно успява да стимулира организма ви независимо дали тренирате или не. В резултат усещате как тялото ви работи като часовник.

Съдържание на Black Fire:

Lipogenic Blend – формула, предназначена специално за изгаряне нa мазнините. Съставките засилват използването им като източник на енергия. Synephrine е с подобно действие като ефедрин, като подтиска апетита и ускорява метаболизма. Phenylehtylamine HCL e невротрансмитер, който подобрява настроението.

Thermogenesis Blend – съчетание от theobromine, малинови кетони, акация и катехини от зелен чай. Тези съставки засилват многократно отделянето на топлина от клетките, а това води до изразходване на повече енергия и изхвърляне на излишната вода.

Energy Blend – включва отличния стимулант Caffeine, който действа тонизиращо и има диуретичен ефект – изхвърля излишната вода от организма. Yohimbe HCL е мощен термогенен стимулант, увеличаващ енергията и издръжливостта за продължително време особено при дълготрайни и тежки тренировки. L-Tyrosine помага като намалява мускулната умора.

Вземете Black Fire сега и се поберете в кожата си.

Black Fire е оригинален продукт с ясен, доказан произход. Създаден е от Pure Nutrition – американска компания за производство на спортни и хранителни добавки. Осем държави в Европа предлагат нейните продукти, които според потребителите дават отлични резултати. Тяхната ефективност, съчетана с достъпната им цена наложи Pure Nutrition като лидер и на българския пазар.

Употреба на Black Fire:

Първа седмица: по 1 капсула на ден сутрин или в ранния следобед непосредствено след хранене. Не приемайте в късните часове на деня или вечер продукта, тъй като може да повлияе на съня ви. Ако имате чувствителност към стимуланти, имайте предвид високото съдържание на кофеин.

От втората седмица: ако понасяте добре продукта, можете да увеличите дозата до 2 капсули на ден. Дори и да имате голям толеранс към стимуланти, не добавяйте трета капсула.

Възможни странични ефекти:

Нарушение на съня, безпокойство, еуфория, увеличено кръвно налягане и други. Силата на страничните ефекти зависи от дозата на прием, както и от вашата чувствителност. За да избегнете нежеланите странични ефекти, ви препоръчвам да съобразите индивидуалните си характеристики с приема на продукта.

Спрете глада и отслабнете с Black Fire сега.

Мнение на нашите клиенти:

Реални отзиви от продукта по възможност от различни потребители по възраст, пол, спортна активност. Целта е да си проличи, че продуктът е работещ и дава резултат при различни хора. Ако разполагате със снимки „Преди“ и „След“, предоставени от клиенти, ги публикувайте в частта с отзивите.

Поръчайте Black Fire сега и най-накрая отслабнете наистина!

Прочетете повече