За мен

Йония Врачева - WebDumi.com - Копирайтинг и изработка на уеб сайтове

Здравейте, приятно ми е да се запознаем, казвам се Йония.

Създавам съдържание за уеб и изграждам ярко присъствие на вас и бизнеса ви в интернет пространството. Затвърждавам имиджа на вашата марка, като изграждам уникалния уеб сайт, от който имате нужда. Подчертавам стойността на предлаганото от вас, като пиша текстове, които привличат, задържат и подтикват потребителите да ви станат клиенти.

Професионалният ми опит е в различни сфери, включващи сектора на финансите, транспорта и телекомуникациите. Имам опит и в работата с клиенти. Това ми дава възможност за широк поглед и трезва преценка за да представя интригуващо пред потребителите вашата дейност, продуктите и услугите ви.

Разгледайте портфолиото ми. В него ще намерите някои реализирани поръчки, както и примерни проекти, които съм подготвила за вас. Те ще ви дадат представа как бих могла да ви бъда полезна.

Йония Врачева - WebDumi.com - Копирайтинг и изработка на уеб сайтове

Силно мотивирана съм с работата си да допринеса за вашия успех. Защото вашият успех е мой успех.

Още за мен...

Осъзнах, че е в моята власт да избера дали да съм оптимистка. И избрах да бъда. Убедена съм, че човек не само с действията си, но и с начина си на мислене става причина за нещата, които му се случват. И че сбъдването на мечтите е възможно само ако човек дръзне да протегне ръка и да грабне сбъдването.

Йония Врачева - WebDumi.com - Копирайтинг и изработка на уеб сайтове

В живота ми дойде моментът, в който осъзнах, че мога и трябва да се занимавам с това, което ми харесва – да подреждам пъзела на думите, да ги засаждам в градина. Обичам да изпипвам подробностите. Това ми носи радост и удовлетворение.  И днес съм от щастливците, които работят с желание (дори в понеделник сутрин).

Обичам красивото, удобното, практичното – изящните вещи, добре написания текст, полезното съдържание…

Приятно ми е да съм на спокойствие. Бих страдала повече ако около мен е шумно и пренаселено, отколкото ако е безлюдно. Всред много хора се уморявам, а с малко приятели се зареждам. Не обичам неканени гости. Обичам да посрещна у дома предварително поканени приятели.

Предпочитам да се уморя от работа, която ми е приятна, отколкото да почивам безцелно. Вярвам, че когато човек обича работата си влага онази частица от себе си, която осмисля усилията. И тогава трудът се превръща в творение…

Свържете се с мен, за да работим заедно за успеха!