WebDumi

За мен

WebDumi.com, За мен - Йония Врачева - Изработка на уеб сайтове, Копирайтинг

Здравейте, приятно ми е да се запознаем, казвам се Йония.

Изработвам уникалния уеб сайт, от който имате нужда, за да изградя ярко присъствие на вас и бизнеса ви в интернет пространството. Затвърждавам имиджа на вашата марка. Създавам съдържание за уеб като пиша текстове, които привличат, задържат и подтикват потребителите да ви станат клиенти.

Работя с желание и удоволствие – това е в основата на дейността ми. С придобиването на повече опит ми става все по-вълнуващо да се занимавам точно с това! Намирам уеб дизайнът, разработките и създаването на уеб съдържание за изключително обогатяващи – дават ми необятни възможности за креативност. Контактът с клиенти от различни браншове ми дава шанс за широк поглед и трезва преценка, за да представя интригуващо пред потребителите вашата дейност, продуктите и услугите ви.

Силно мотивирана съм с работата си да допринеса за вашия успех. Защото вашият успех е мой успех.

Още...

Осъзнах, че мога да избера дали да съм оптимистка и избрах да бъда. Убедена съм, че човек не само с действията си, но и с начина си на мислене допринася за нещата, които му се случват. Имам професионален опит в различни сфери, но в живота ми дойде моментът, в който осъзнах, че мога и трябва да се занимавам с това, което ми харесва. Предпочитам да се уморя от работа, която ми е приятна, отколкото да почивам безцелно.

За мен е удоволствие да изпипвам детайлите – носи ми спокойствие, радост и удовлетворение. Обичам красивото, удобното, практичното – изящните вещи, добре написания текст, полезното съдържание…

В началото започнах работата си с толкова ентусиазъм и страст... Те са същите и днес.

Свържете се с мен, за да работим заедно за успеха!